Helloj!

Heeej!
Har ni överlevt påsken med fjädrar, godis och massa mat?
För min del blev det en lugn sådan, firade inte det något speciellt, fick ett påskägg av pappa och käkade smörgåstårta hos mamma that´s it och det räckte bra.
Jag och Nicki har vart ute väldigt mycket för att vara oss också ;)
Men det är ju rena sommaren ute juh och det är inte ens Maj än, so it makes me soo happy.
Det som gör mig mindre glad är att jag har fått tillbaka min "knäpp-värk" som verkar vilja ge mig a hell of a fajt igen och det tar så mycket kraft ur mig...
När man dessutom inte vet vad det är eller beror på också.
Har iof fuskat med laktos och gluten väldigt mycket på sistonde och ätit mycket rött kött så funderar på om det kan ha något med det att göra, väntar iaf fortfarande tålmodigt på att få ihop tillräckligt med pengar för att göra ett sånt där special privat prov för sköld körteln, eftersom sjukvården ha verkat ge upp hoppet på det här och inte gör något mer.
Nog om detta...
Nu är kl 00:12 och det är 15 + !
Känns väl ganska okej ;D

Kraamar!!!!


Jag överlåter det Till Per Morberg

( Ja det var meningen att jag skulle ha lagt upp en video här med ölreklamen där Per Morberg medverkar och önskar en " Glader Påsker", men jag kunde tyvärr inte hitta detta klipp någonstans, så jag lägger upp en bild på honom istället och önskar er alla helt enkelt en riktig GLADER PÅSKER!)Ett Meddelande Till Påskharen

Hej  Påskharen!
Om du läser det här så vet du vad du kan fixa till mig för att göra min påsk ;)

Det är nämligen så att det har kommit ut ett  Hello Kitty påskägg lite här och där i affärer (bl.a på ÖoB och Hemköp)
Jag vill ha!!!
Så jag önskar mig det till påsken och tycker att du kan kläcka ur  dig ett sånt till lilla mig ;)

Puss och Kram // Mia

Happy B To Me!

Hipp Hipp Hurra!
Yes, då har man blitt ett år äldre då...
Fy vad tiden går, nyss var man juh ett lite barn.
Onsdagen den 13:e, firades iaf med mamma och syster, Cattis hade bakat en jättegod tårta som vi smaskade på och jag fick massa fina presenter.
Bl.a Buzz spelet till mitt Playstation =D
På Lördagen kom pappa också och jag fick present av honom, han har ju komit hem från Malaysia så jag fick lite grejer därifrån och sen även pengar.
Samma dag fast på kvällen ordnade jag en födelsedagsfest för lite vänner som blev väldigt trevlig, så denna födelsedag var nog en av de bästa på länge.
Vi drog senare ut på krogen, men det var inte lika roligt så jag hade gott och väl kunnat vara kvar hemma och fortsätt festen ist.Have u Not Missed Me?!

Hejsan!

Nu har jag vart borta härifrån längre än länge och ingen verkar ha saknat mig, vilket kanske är bra antar jag, men nått litet "hållå, vart håller du hus?" hade ju heller inte skadat.
Jag har börjat skriva av mig en del "för hand" i stället, i en liten dagbok så jag har inte känt behovet av att skriva här lika mycket på sistone.
Dessutom så har jag inget internet nu, då min dator har kapitulerat helt och är död, så jag får helt enkelt se till att blogga när jag är hos Nicke och kan låna hans nät, vilket iofs är rätt ofta.
Men samtidigt så känns det inte lika kul att skriva om det inte är så många eller någon som läser.
Det vet jag ju iof inte, men det är ju typ aldrig någon som lägger kommentarer och det är rätt långtråkigt.
För saken är den att jag har egentligen hur mycket som helst att skriva om, men det känns lite som "onödig tid" att lägga ner på om det ändå inte är någon som kommer att läsa det...
Så, ni som nu (och om) läser detta kan inte ni skriva en liten kommentar och typ berätta vem ni är och sen också om ni har någon ide eller tips på ifall ni tycker att jag ska skriva om något speciellt eller så.
Det skulle också vara trevligt att höra om ni kanske tycker att jag ska göra några förändringar på bloggen, så att den blir bättre eller så?
För jag har ju egentligen bara satt ihop den lite hur som helst.
//MIA

BadKidney

Här i min blogg handlar det en del om mitt liv/mående men även mycket om sådant som jag tycker om och som rör mina intressen. Jag är en Estetisk/konstnärlig/bohemisk, snäll, omtänksam, känslig, djur/naturälskande, andlig, smågalen, pysslig, drömmare.... Välkommen! Titta gärna in min andra blogg också: http://welcometotheasylum.blogg.se Som handlar om mitt andliga intresse och annat inom det området.

RSS 2.0