De senaste dagarna

Ja ni kan ju gissa.
Nada

Poppar Shakira högt i hörlurarna medans det snurrar lite lätt i huvudet.
Nu känns det att man gick upp tidigt i morse plus att jag tog en Lergigan igårkväll för att somna lättare och jag blir lite dizzig av dom dagen efter, fast Atarax är nog snäppet värre dom blir jag sjuukt seg av.
Snart ska jag kolla om några pengar har rullat in på kontot *hålla tummarna*


Veckans Hiss och Diss-"Idol" Andreas Larsson-

Varför i h*lvete söker man till idol om man inte tror på sig själv, inte har ens en uns av självförtroende ???
Denna kille sökte även till idol ett annat år och var då ännu mer osäker men gick ändå vidare till slutaudition, fast hoppade av innan han ens hade sjungit över huvudtaget där.
Detta år klarade han av efter en del tveksamheter  att sjunga i slutaudition och även när dom skulle sjunga i grupp, sen gav han upp (haha det rimmade).
Han sjunger ju bra och han fick en chans av juryn men under hela den tiden man fick se honom i idol så verkade han så himla off.
Jag tycker att juryn kunde ha gett chansen till någon annan istället, eller han borde rättare sagt ha känt från början att han inte skulle klara av detta (igen) och på så sett gett någon annan sin plats.
Bra att han hoppade av innan själva live programmen börjar iaf
(om han nu skulle ha gått vidare så långt)
Solklart veckans diss.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Snygga gummistövlar-


Det finns så himla mycket snygga, piffiga, häftiga och mysiga gummistövlar överallt nu har jag sett.
Jag har själv införskaffat mig ett par vita med olikfärgad text på, som ser ut lite som graffiti typ el liknande.
Och dom var inte så dyra heller.
149:- på ÖoB
När gummistövlar är så snygga som dom är nu för tiden så behöver man ju inte bara ha dom när det regnar, varför inte ha dom på sig hela tiden ;)


Uppe med tuppen!

Heeey!

Idag så klev jag upp ur sängen redan 08:00!
Skulle iväg på möte en snabbis så jag fick lov, men det känns bra att vara uppe i god tid =)
Jag är dock kass i magen, misstänker att det är pga att jag köpte mig en "emmi kaffe" på Ica och drack på tom mage på hemvägen.
Är ju lite smått känslig sådär för kaffe, men det var gott iaf och vad gör man inte för att "piggna" till lite.
Håller just nu för tillfället på att damma och dona lite här i N:s lägenhet, man lär ju passa på medans man har energi, ska strax försöka få i mig lite frulle också.
Har funderingar på att gå ut på krogen och ta en öl i helgen faktist, längesen man var på krogen känns det som och jag känner mig lite smått sugen.
Så får se, beror på om jag får in pengar på kontot idag och om N piggnar i från sin förkylning, annars så får jag väl hitta nån annan att tvångs-ta-med på krogen, fast det flesta gör nog det frivilligt skulle jag tro ;)

Ha en finfin dag everyone!Wow,en uppdatering!

Hej friends! Jag har haft en trevlig kväll hemma hos mamma på partylight ljusvisning. Gott fika och trevligt sällskap. Ska snart åka hem till N och vara där ett tag. Annars då? Tja jag har väl inte mått speciellt bra, men d kunde ha vart värre så man får vara glad åt det lilla och det är jag. Nu ska jag ta och packa lite stuff som jag ska ha med mig in till stan. See ya!

...

Hejsan allesammans!
Det är inte nådigt vilken bloggtorka jag har!
Har dels inte haft ork/lust, sen så har jag ju ingen egen dator och internet så de gångerna jag har haft lust så har jag inte kunnat =S
Ge mig en dator någon!!!
Ni får komma med nått tips om vad jag ska skriva om.

Vattna min bloggtorka

Okej, jag kommer uppdater här snart, stay toned!

BadKidney

Här i min blogg handlar det en del om mitt liv/mående men även mycket om sådant som jag tycker om och som rör mina intressen. Jag är en Estetisk/konstnärlig/bohemisk, snäll, omtänksam, känslig, djur/naturälskande, andlig, smågalen, pysslig, drömmare.... Välkommen! Titta gärna in min andra blogg också: http://welcometotheasylum.blogg.se Som handlar om mitt andliga intresse och annat inom det området.

RSS 2.0