Road..



Kommentarer
Per Berglund

Gillar dina bilder på vägar. Har själv en väldigt stark väg. Men det har varit svårt att hantera många gånger. Känner man sig utvald har man många gånger det tufft med sig själv och ödet. Här är en låt som jag skrivit och en film jag gjort. Filmen är mest ploj och låten är inte ens producerad, bara inspelad med akustisk gitarr, men jag tänkte på den när jag såg dina vägbilder - och min låt heter ju just ROAD. http://youtu.be/opwh2Cqossw

Svar: =)Ja, dom beskriver rätt bra hur jag har det i livet, det är snyggt och coolt med bilder på just vägar har jag börjat tycka så det kommer absolut att dyka upp flera här på bloggen =)
Åh vilken fin låt och vad bra du sjunger, jag gillade den mycket.
Har du några mer låtar som du gjort som man kan lyssna på?
Bad_Kidney

2013-04-21 @ 16:54:52
URL: http://perberglund.blogspot.com
Per Berglund

Hej Bad_Kidney, eller vad du nu egentligen heter. Vad heter du?
Förlåt att det tog sån lång tid för mig att komma tillbaka till dig. Läste din nyfikna fråga om fler låtar för längesen. Har bara haft sjukt mycket inre omvälvningar som tagit all min tid i anspråk. Här skickar jag en länk till två spår som är lite mer producerade. Det glädjer mig verkligen att du tyckte om Road. Så smickrad jag känner mig att du tycker att jag sjunger bra. Jag sjunger på den första låten. En vän till mig sjunger den andra. Hon är en sjukt begåvad sångerska, men med en helt annan riktning än mig. Ha det bra i våren som äntligen kom.
Tschüß!

Svar: Hej igen!vad kul att det finns fler låtar, ska spana in dom och lyssna.
Man får ut så mycket av att skriva texter och sjunga (jag brukar sjunga lite, men oftast när jag är ensam och ingen hör) det är så jäkla befriande, ungefär lika som dans eller att måla/rita m.m.
Ja, att få utlopp för sin kreativitet helt enkel, det frigör en tusan massa blockeringar känns det som tycker jag..
Hoppas att du får må bättre snart och att dina inre omvälvningar lugnar ner sig, vad det än nu må vara <3
// Mia
Bad_Kidney

2013-05-18 @ 09:22:13
URL: http://perberglund.blogspot.com
Per Berglund

Oj, glömde länken. här är den:

http://snd.sc/10AygTn

2013-05-18 @ 09:23:22
URL: http://perberglund.blogspot.com
Per Berglund

Oj, glömde länken. Här är den:

http://snd.sc/10AygTn

2013-05-18 @ 09:24:02
URL: http://perberglund.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BadKidney

Här i min blogg handlar det en del om mitt liv/mående men även mycket om sådant som jag tycker om och som rör mina intressen. Jag är en Estetisk/konstnärlig/bohemisk, snäll, omtänksam, känslig, djur/naturälskande, andlig, smågalen, pysslig, drömmare.... Välkommen! Titta gärna in min andra blogg också: http://welcometotheasylum.blogg.se Som handlar om mitt andliga intresse och annat inom det området.

RSS 2.0