Fredag!

Har precis lekt lite tafatt med katterna, de jagar mig och jag dem.
Fast Pixiie verkar vara den ända som fattar grejen helt och hon verkar tycka det är jätteskoj =)
Mina små pälsklingar <3
Jag kom tebax till Falun idag, så jag är hemma hos N nu och vi funderar på att ta oss en rejäl prommenad till Willys, då vi inte har nån mat hemma och Willys är det ställe man får mest för pengarna när man bara har två hundralappar kvar.
Idag har det för övrigt vart en helt underbart vacker dag, med massa sol och plusgrader, fast jag har dock kännt mig sådär frånvarande och förrvirad i huvudet igen ett par dagar, är som att jag inte riktigt kan ta in allting runtomkring mig, känns lixom så konstigt allting.
Jag gillar inte det där.
Vill kunna njuta fullt ut av livet juh!
Så jag hoppa att jag kommer till botten med skiten så småning om, när jag orkar ta tag iallt igen och försöka trillskas med "kampen" om att få ta det där proverna som verkar vara omöjliga att få läkarna att ta.

Hoppas att Ni allesamman får en fin Fredagskväll!


<3


Kommentarer
Monia - med bulle i ugnen ♥

Var gärna med och tävla om ett fint smycke i 925 silver från www.atelje54.se i min blogg :)



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/alla-hjartansdag-tavling-vinn-ett-smycke.html



Om inte smycken passar dig så har jag flera andra tävlingar också, kika in här:



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html



Hoppas du får en fortsatt trevlig dag :) Kram

2012-02-17 @ 21:22:54
URL: http://moniasundgrenjanss
Gunnel S F

Hej! Jag läser att du inte har fått ta provet än. Har du frågat din familj om det är någon fler i släkten som har problem med sköldkörteln, för det är oftast ärftligt! Läs allt du kommer över ang. om underproduktion, för ju mera du kan när du ska prata med läkaren, ju bättre. Jag håller tummarna för dig, att du kan låta så bestämd att läkaren säger direkt att det är okej att du tar provet! Lycka till! kram! :-)

2012-02-21 @ 02:13:49
URL: http://www.tantgochlivet.blogspot.com
Mia (BadKidney)

Gunnel:

Jag har tagit det vanliga provet dem kan ta för att se om det är något med sköldkörteln och det visade inget där.

Men det finns ju som sagt en variant av sköldkörtelfel (Hypotyreos typ 2) som visar sig på cellnivå och då kräver andra prov

(urinprov under ett dygn bl.a)

Jag har pratade med min läkare på vårdcentralen om detta med att få göra ett sånt prov, men hon avfärdade det (som de flesta andra läkare gör har jag fått höra) med att det inte finns något som hypetyros typ 2.

Jag har i stort sett alla symptom som stämmer in på att det är nått knas med sköldkörteln, framförallt låg kroppstempratur...

Min mamma har fel på sköldkörteln och äter levaxin för det så det är ju ännu en faktor för att jag skulle kunna ha det...

Jag ska byta vårdcentral så småning om och försöka på nytt med detta, annars ska jag försöka be om att få bli remitterad till en specialist som kan det där med sköldkörteln.. Finns ju sådana prov som jag vill ta via Scandlab men då får man betala det själv och det kostar 2000:-

Vilket jag inte har nån möjlighet att betala...

Man blir så less och tappar orken när ingen verkar lyssna på en =S

Jag är ganska påläst om Hypotyreos och har fått många bra tips från denna sida: http://hypotyreos.se/hypo2.html

Som även har fått mig att inte ge upp ännu.

2012-02-21 @ 16:38:49
URL: http://badkidney.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

BadKidney

Här i min blogg handlar det en del om mitt liv/mående men även mycket om sådant som jag tycker om och som rör mina intressen. Jag är en Estetisk/konstnärlig/bohemisk, snäll, omtänksam, känslig, djur/naturälskande, andlig, smågalen, pysslig, drömmare.... Välkommen! Titta gärna in min andra blogg också: http://welcometotheasylum.blogg.se Som handlar om mitt andliga intresse och annat inom det området.

RSS 2.0